Youth Skincare 100% Semulajadi, Reward Paling Berbaloi Disember 2018 ini

Created with Sketch.

Youth Skincare 100% Semulajadi, Reward Paling Berbaloi Disember 2018 ini

Jika beli skincare viral, tak pasal-pasal ada merkuri. Rosak pulak muka Isteri tersayang. Tapi ada ke skincare 100% semulajadi? Yang paling penting, berkesan la.

Youth Skincare 100% Semulajadi

Kalau anda nak tahu, daripada 6 tabung simpanan saya, tabung besar adalah saya beli Set YOUTH Skincare 100% semulajadi yang baru masuk Malaysia ni. Oh My! Rasa macam tak percaya pulak tau.

Youth Shaklee

Kenapa Saya Memilih Youth Shaklee: Skincare 100% Semulajadi

Pertama sebab saya ni bukan jenis orang yang senang-senang melabur untuk set kecantikan dan kosmetik ni. Dapat guna yang asas pun dah cukup bersyukur.

Tapi #shakleedifference tentang YOUTH ni buat saya pun gatal tak dan tak sabar nak memiliki juga set ni.

Nak pulak bila tengok sendiri bahan botanikal yang digunakan, bebas 1500 bahan kimia merbahaya yang ada dalam bahan skincare biasa serta efek selepas penggunaan tu buat lagi terkinja-kinja nak penuhkan tabung ayam untuk miliki juga set ni. Tak kira!

Bila diberitahu oleh Mr Chris Kyrou semasa di roadshow yang YOUTH ni berjaya penuhi keinginan wanita yang mahukan produk yang semulajadi dan terbukti berkesan melalui kajian klinikal, saya rasa pelaburan saya ni berbaloi sangat. Tak sia-sia tahan nafsu membeli barang lain.

Hasilnya seawal 3 hari penggunaan saya memang berpuas hati dengan sedikit perubahan yang saya alami selepas menggunakan YOUTH. Baru seminggu lebih saya gunakan set ni, dah ada yang perasan tentang perubahan tekstur kulit saya tau. Siapa tak suka kan?

Itu baru 3 hari. Bayangkan YouthEffect saya selepas 30 hari. Okay la, saya bagi teaser sikit ya?

Bukan setakat itu saja, saya reward diri saya juga dengan beli tiket YOUTH Party untuk belajar lebih tentang cara penggunaan dan teknik cantik-cantik bulan depan. Bil dapat ilmu macam ni, mudahlah saya nak consult customer nanti supaya dapat keputusan yang terbaik.

Bukan murah oi nak beli ni, jadi kena pastikan pakai ikut saranan pakar. Bukan taram je suka hati.

Yang pasti, Youth Shaklee iaitu skincare 100% semulajadijadi ini dah hampir 6 bulan di dalam pasaran. Banyak #YouthEffect yang boleh dilihat. Maksudnya, ianya memang 100% berkesan!

Dapatkan Produk Hebat Bernilai RM412.50 Secara Percuma Disember 2018 Ini!

Promosi Shaklee Disember 2018 ni memang sangat menarik perhatian. Manakan tidak, mereka yang memilih untuk mendapatkan Youth Renew and Maintain Set, anda akan mendapat Youth Radiance C+E bernilai RM412.50 secara PERCUMA!!

skincrae semulajadi Youth Shaklee

Jadi, sekiranya anda ingin mencuba mana-mana produk Shaklee atau ingin dapatkan Youth Skincare, sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi eksklusif tentang set mana yang paling terbaik untuk diri anda, tips serta cara pengambilan yang akan membantu anda mendapat manfaat dan kesan dengan cepat!

Sekiranya anda berada di kawasan Taiping, Kamunting dan Simpang, saya adalah pengedar Shaklee di Taiping, Kamunting dan Simpang

Shaklee Distributor & Bussiness Leader

Riza Afzan

012-4637064

Shaklee ID : 868991

Disclaimer :
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..