YES, Shaklee masih HALAL in 2013!!!!

Created with Sketch.

YES, Shaklee masih HALAL in 2013!!!!

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,
Hmmmm, Ingat lagi tak pasal posting sebelum nie pasal status halal produk Shaklee? Pada yang belum, leh gi baca dulu dekat [Entry #3 Sang Suami] Halal ke Shaklee nih?
Sebenarnya mase buat posting tu, memang tak tengok betul2… Last week saje je baca balik dan baru perasan sijil halal tu dah expired… Adeh,camner nie? So cepat2 tanyer pd senior and at the same time tanyer gak kat Encik Google… Nasib la jumpe… hehehehe…
So, pada yang tak nmpak, takpe la… Pada yang nampak, tahniah sebab anda memang terror n mata level C.S.EYE!!!! Kalau perasan jugak, ada pertambahan produk baru yang diberikan status halal pada tahun ni iaitu Joint Health tablet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..