Tips Mengunjungi Rumah Terbuka Khas Untuk Yang Dalam Misi Kurus

Created with Sketch.

Tips Mengunjungi Rumah Terbuka Khas Untuk Yang Dalam Misi Kurus

Khas untuk yang dalam misi kurus, saya kongsikan Tips Mengunjungi Rumah Terbuka ni. 

Macam tau-tau je kan, Ticer Program Eatclean hantar amanat raya awal-awal lagi. Cara control ‘saka’ dalam badan. Ni nak share dengan korang. Moga bermanfaat ye.
Ramai yg akan marah bila terbaca atau terdengar pasal berdiet di hari raya.
“Gile ke! Raya setahun sekali. Enjoy je lah! Makan puas2!” 
“Abes tu ko hidup time syawal je ke? ko boleh makan puas time syawal saje, bulan lain makan tak puas?”
Kebanyakkan anda gain more in Syawal rather than kgs yg lose time Ramadhan. (Oh, NOOOO!)
Disini @curvyliciosbootycamp akan berkongsi 6 tips berdiet di bulan syawal:
1. Elakkan minuman bergas atau manis-manis. Standby detox water setiap kali beraya. Paling bagus banyakkan minum green tea.
2. Makan dalam piring kecil. Sebab ia bantu nampakkan efek penuh membuak makanan kita.
3. Setiap pagi sebelum mulakan aktiviti ziarah, minum green smoothies bercampur oat. Ia bantu kawal gula dlm darah supaya tak bernafsu puaka ketika beraya.
4. Hadkan kalori ada sehari jangan melebihi 4k sekiranya anda bukan seorang yg aktif. Kalori berlebihan buat gemok badan saje.
5. Cuba jadi seorang yang memilih demi kesihatan diri. Nak aviod makanan tak sihat memang susah, jadi pilih mana-mana yang paling ok untuk dimakan dan kawal kuantiti sekiranya tak mampu kawal kualiti.
6. Curi masa bersenam! Buatlah tabata ker, freeletic ker, zumba ke atau apa2 yg mudah dilakukan. Paling2 busuk pon guna Apps Pedometer dah dapatkan 10k langkah sehari.
Amacam? 
Kawan Baik Kurangkan Sebu Perut
p/s: Of course musim raya ni kawan baik perut, Peppermint-ginger pelega angin dan sebu.

Cara 1 :
Dapatkan Peppermint-Ginger Plus anda dengan klik pada ikon Peppermint-Ginger Plus di bawah, ikuti langkah seterusnya dan pihak Shaklee Malaysia akan terus membuat penghantaran menggunakan perkhidmatan kurier GDex atau CityLink.
 Peppermint-Ginger Plus
Peppermint Ginger Plus (90 tablet)
Cara 2 :
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi eksklusif tentang set mana yang paling terbaik untuk diri anda, tips serta cara pengambilan yang akan membantu anda mendapat manfaat  dan kesan dengan cepat!
Sekiranya anda berada di kawasan Taiping, Kamunting dan Simpang, saya adalah pengedar Shaklee di Taiping, Kamunting dan Simpang

p/s : Jika anda hubungi saya, saya akan kongsikan rahsia bagaimana untuk dapatkan Peppermint-Ginger Plus dengan harga yang terbaik tau 🙂
Cara 3 :
Inginkan diskaun sehingga 15% bagi produk-produk Shaklee? Hubungi saya sekarang di nombor di bawah. Saya tunggu panggilan anda 🙂
Shaklee Distributor & Bussiness Leader
868991

Disclaimer :
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..