PPD2.0 – Memang Awesome !!!

Created with Sketch.

PPD2.0 – Memang Awesome !!!

Terhibur pulak pagi ni baca komen dari group peserta PDD2.0.

“Pagi ke laut hindi, tghri n malam ok sikit. Esok ke rmh mertua plak. Laut cina selatan plak.. Rabu br balik malaysia balik. InsyaAllah”

🤣🤣🤣🤣

Cabaran nak kurus dan sihat ni memang datang dari segala segi.

Saya kata takpalah. Faham cuti panjang ramai yang balik kampung mensantuni org tua dan on travel kan?

Apa yang kita boleh buat adalah cuba sehabis baik utk pilih healthy food ya.

Makan buah instead of jajan.
Minum minuman zero kalori instead air tin/air berperisa.
Minum cinch tea untuk kekal segar sepanjang perjalanan instead of kopi tongkat ali.

Kalau mak masak, makanlah apa mak masak dengan niat nak gembirakan hati mak. Rebut peluang sementara mak masih ada.

Macam saya dah tak ada mak & mak mertua ni selalu je mengidam masakan mereka. Eh takmau cakap pasal ni, kang banjir pulak.

Khamis kita try back on track. Ok janji?

#programdetoxdiva
#teamdiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..