Perancang Bisnes 2018 Bagi Aktiviti dan Halatuju Teamdiva

Created with Sketch.

Perancang Bisnes 2018 Bagi Aktiviti dan Halatuju Teamdiva

Masuk tahun baru haritu dah buat perancangan kasar tentang aktiviti dan halatuju #teamdiva untuk peningkatan potensi diri sepanjang tahun ni.

Bulan Mac nanti bakal ada bengkel hands-on dengan mereka cadangnya. Topik apa, nanti akan di maklumkan kemudian.
Cadangnya nak buat sesi Road-tour juga untuk sesi “Dari Mata Jatuh Ke Hati”. Romantik betul kan bunyinya? Hihi
Selain tu kelas-kelas coaching dan mentoring online berjalan seperti biasa setiap minggu. Yang ni tak boleh tinggal. Jarak bukan penghalang. Manfaatkan sepenuhnya teknologi yang ada.
Dalam gambar ni hanya sebahagian dari team kami. Ada lagi ni, saya belum sempat nak update. Hari ni ya, InsyaAllah.
Tapi kan hati ni macam teringin sangat nak buat “Gateway Geng Mak-mak”. Dalam Malaysia pun ok buat permulaan. Apa kata ahli kabilah?

Jika anda ingin mencuba mana-mana produk Shaklee atau ingin menjadi sebahagian keluarga #teamdiva, sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi eksklusif tentang
set mana yang paling terbaik untuk diri anda, tips serta cara
pengambilan yang akan membantu anda mendapat manfaat dan kesan dengan
cepat!

Sekiranya anda berada di kawasan Taiping, Kamunting dan Simpang, saya adalah pengedar Shaklee di Taiping, Kamunting dan Simpang


TAWARAN HEBAT!!!
Mahukan diskaun sehingga 15% bagi semua produk-produk Shaklee? Hubungi saya sekarang!!
TAWARAN HEBAT!

Shaklee Distributor & Bussiness Leader

868991

Disclaimer :

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..