Shaklee Effect – Dahulu Makan Makanan Berebus Sahaja, Kini Masalah Angin Selesai, Kulit Jadi Cantik

Created with Sketch.

Shaklee Effect – Dahulu Makan Makanan Berebus Sahaja, Kini Masalah Angin Selesai, Kulit Jadi Cantik

Saya berkenalan dengan downline saya ni pada 7 March 2015. Beliau dapat nombor saya di blog kerana mencari suplemen untuk masalah angin.
Saya pergi COD sebotol Peppermint-ginger petang tu juga. Saya bawa juga sedikit sample ESP untuk di cuba sebab beliau ada masalah gastrik juga.
Keesokannya saya follow up semula untuk tahu perkembangan selepas cuba suplemen tersebut. Feedback yang diberikan pada saya sungguh mengujakan.
“Susu tu pun dh minum..ok la susu tu..kalu habis yg Riza bg tu..makcik nak order lah..”.
Nah, hati mana yang tak seronok dapat bantu orang rasa lebih sihat? Terutama sekali bila saya dapat tahu yang beliau berikhtiar untuk pulihkan masalah angin dan pedih perut untuk pergi haji tahun tu.
Keadaan semasa musim haji lagi sukar digambarkan. Tandas yang jauh dan perlu beratur lama, keadaan sesak dengan jutaan manusia, cuaca yang panas dan kering, serta makanan yang berlainan dari apa yang kita pernah makan setiap hari. Mana boleh nak merungut kan?
Bayangkan selama berpuluh tahun berpantang makan. Minum air suam. Lauk hanya sup-sup dan rebus-rebus sahaja selama tempoh itu tapi masalah gastrik masih tak selesai.
Alhamdulillah Allah gerakkan hati beliau untuk berurusan dengan saya. Syukur kini hampir 3 tahun beliau masih konsisten dengan ESP dan Peppermint-ginger ni.
Sekarang dah boleh dah makan lauk pauk orang kenduri selesai sesi marhaban. Kawan-kawan pun terkejut tengok #shakleeeffects yang beliau alami tau. Kulit muka pun makin cantik. Ada jugak yang order produk Shaklee dari beliau tau. Best kan?
Berapa tin ESP dan berapa botol Peppermint ginger yang beliau laburkan untuk ikhtiar sihat setiap hari? Shaklee bukan produk ajaib makan hari ni esok sembuh. No No No. Itu bukan peranan suplemen yang sebenar.
Suplemen membantu mencukupkan zat-zat yang kurang dari pemakanan sehari kita. Bila badan dapat nutrisi yang cukup, proses baik pulih dan metabolisma dapat berlaku secara optimum.
Sebab tu untungnya orang yang mengambil suplemen secara konsisten memang akan rasa perubahan positif selepas satu tempoh masa. Biasanya yang tak dapat rasa apa-apa tu mesti ada kes mengelat sini sana. Kan?
Andai makcik terbaca post ni, saya doakan makcik terus diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan urusan harian. Saya seronok dapat kenal seseorang yang baik hati macam makcik.
K.E.P.U.A.S.A.N ❤️
Jika anda ingin mencuba mana-mana produk Shaklee atau ingin dapatkan Youth Skincare, sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi eksklusif tentang set mana yang paling terbaik untuk diri anda, tips serta cara pengambilan yang akan membantu anda mendapat manfaat dan kesan dengan cepat!
Sekiranya anda berada di kawasan Taiping, Kamunting dan Simpang, saya adalah pengedar Shaklee di Taiping, Kamunting dan Simpang
TAWARAN HEBAT!!!
Mahukan diskaun sehingga 15% bagi semua produk-produk Shaklee? Hubungi saya sekarang!!
Shaklee Distributor & Bussiness Leader
868991

Disclaimer :
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..
Powered by