Collagen Powder Shaklee Testimonial Pengguna

Created with Sketch.

Collagen Powder Shaklee Testimonial Pengguna

Testimonial dari pengguna Collagen Powder Shaklee. Cantik kan? cantik kan? Takkan tak mau muka secantik dan sebersih ni? Tanpa secalit make-up, mmg yakin nak keluar rumah dan tak mendedahkan kulit kepada sebarang kosmetik bahaya. Oh Indahnya!!!
Pernahkah anda terfikir mengapa setelah anda habiskan duit beratus-ratus RINGGIT untuk membeli set penjagaan kulit luaran, daripada pencuci muka, toner, pelembab, serum dan segaa bagai lagi, tapi tetapppppp jugak tak nampak kesan? Why??? Why??

Sebabnya, anda hanya MEMBELAInya, tapi tak bagi MAKAN taw! Tak bagi makanan yang best-best kat kulit, so kulit pun marah la…maunye tak
marah, laparrr tuh!(^_^)

So pastikan kulit anda mendapat
Nutrients yang cukup yer. Di Shaklee kami ada Set Skincare- Vit B , Vit C
& Vit E.Mmg cukup utk menjadi santapan kulit anda.Baru la Kulit
anda kelihatan gembira dan bahagia, memancar-mancar gitew taw!

Kalau
punya bajet lebih, boleh bagi kulit makan Collagen Powder Shaklee. Kalo
makan Collagen Powder Shaklee, haaaa! DASYATKAN KESAN DIE!! hehe…Tengok
la pelanggan kat testimoni tuuu, kelasss kan?

Kredit Wahidah

TESTIMONIAL 1

Kata Pengguna:

Pic
dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh
tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy
apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy
sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih
pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk
bila mengandung.. Menjadi2.

Jadi sy amik keputusan.. Biarlah
sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak
smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun (salam
perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil
kakak…segan hikhik).


Kesan
utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah
bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde
dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana
sini. (baru suami ckp td haha. Sebab dia xnak tegur sbelum ni takut sy
upload pic sndiri. Pdhal pic sndiri kat fb pun jarang nak kuar)

TESTIMONIAL 2 

 


Kata Pengguna: 

Pic
atas:
before start collagen. Muka mudah terbkar walau tak kena direct
ngan cuaca panas.. Selalu dia duduk kat belakang je if naik kereta

Pic tengah:after 7paket collagen.. Muka dah xbrapa nak merah2. Dah cantik ya putih sekata.


Pic bawah: pic latest (xtau collagen keberapa. tp dia belum habis 1box
collagen sebab kdg dia terlupa minum..minum collagen sebelum tido). Muka
dia dah nampak putih jernih..pinkish.. Nampak glowing. Muda belia.

Mahu mencuba dan rasai sendiri kesan positif Collagen Powder kami? Jom order sekarang 🙂


Ketahui cara untuk mendapatkan pos dan keahlian PERCUMA!!!

Riza Afzan Asri
ID 868991
nuhasafiya@yahoo.com
012-4637064

Happy to Share, Pleasure to Help!

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..