Blog

Created with Sketch.

Kesan dan Faedah Kolagen

Apakah kesan dan faedah mengambil Collagen Powder? Shaklee RSS (red snapper scale @ sisik ikan merah) terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas penggunaan selama 8 minggu, keputusan menunjukkan kulit menjadi lebih baik secara menyeluruh.  Collage Powder terbukti berkesan untuk: Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 90% Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75% Peningkatan…
Read more

Panduan Memilih Kolagen

Kolagen sangat popular dan semakin menjadi sebutan ramai sejak akhir-akhir ni. Semua golongan memperkatakan mengenai kolagen tak kira lelaki, wanita, anak remaja atau pun mereka yang dah berusia. Kalau kita perasan, pelbagai bentuk kolagen terdapat di pasaran komersil baik dalam bentuk serbuk, cecair, kapsul malah cara pengambilannya juga berbeza-beza. Sama ada di makan secara terus…
Read more

Set Berpantang Shaklee selamat untuk penyusuan susuibu

Di pasaran terdapat pelbagai set ibu berpantang yang boleh kita dapati. Tapi adakah semuanya sama? Masih tercari-cari set bersalin yang sesuai? Risau makan jamu yang tak tahu cara penghasilannya dan ‘panas’ lalu memberikan kesan pada bayi? Mencari-cari set bersalin yang mampu memberikan tenaga, memulihkan luka bersalin dan tanpa mengganggu pengeluaran susuibu?   Apa beza Set…
Read more

Set Mengandung Shaklee

Kehadiran cahayamata semestinya amat ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga. Tak kira lah yang baru sebulan bernikah atau yang dah bertahun-tahun setelah ikhtiar berbagai cara.  Bagi yang sudah mengandung, TAHNIAH!!! Semestinya bila ‘ada’ si kecil itu walaupun sebesar biji sawi, kita dah berniat dan berazam memberikan yang terbaik untuk dia. Pemakanan salah satu…
Read more

Kulit Cantik Semula Akibat Melecur Testimonial Pengguna

 Cerita Ibu Si Kecil ini: Terbakar di muka masa bakar sampah. Saya tak perasan dlm tu ada tin spray ambi -pur. Tin tu meletup then kena dkt muka. Gi Check-up semula di klinik beberapa hari selepas itu doktor ngan nurse pun terkejut sebab cepatnya kulit dh recover. Saya cakap saya guna produk SHAKLEE doktor pun…
Read more

Collagen Powder Shaklee Testimonial Pengguna

Testimonial dari pengguna Collagen Powder Shaklee. Cantik kan? cantik kan? Takkan tak mau muka secantik dan sebersih ni? Tanpa secalit make-up, mmg yakin nak keluar rumah dan tak mendedahkan kulit kepada sebarang kosmetik bahaya. Oh Indahnya!!! Pernahkah anda terfikir mengapa setelah anda habiskan duit beratus-ratus RINGGIT untuk membeli set penjagaan kulit luaran, daripada pencuci muka,…
Read more

Set Menyusu Shaklee

Terdapat pelbagai pilihan set menyusu Shaklee untuk keperluan ibu-ibu yang menyusukan untuk memberikan yang terbaik buat si manja. Set ini direka bagi memenuhi keperluan dan bajet pelanggan.  1. Set B (set basic)   (Vita-lea, b-complex, vita-c, alfalfa) Set B ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan. Ianya lebih untuk memperkayakan susuibu dengan zat dan nutrisi…
Read more

Cadangan Vitamin Mengikut Keadaan

Senarai ini merupakan cadangan semata-mata. Sekiranya sakit sila jumpa doktor dahulu untuk pengesahan. Cadangan ini dibuat berdasarkan keadaan dan keutamaanya terhadap kondisi tertentu. Jika terdapat kekangan bajet, boleh berbincang dan mendapatkan konsultasi secara PERCUMA dan boleh pilih mana2 suplemen ikut kesesuaian. Ia tidak semestinya diambil ambil semua dari set cadangan. Tapi jikalau mampu, ambil je…
Read more

ESP untuk Ibu Menyusu Anak

Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan.  Kajian isolasi protein yang pertama pada tahun 1970. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses pada suhu rendah untuk menjaga protein yang…
Read more

Cara Order Produk Shaklee

Berminat mahu mencuba dan merasai sendiri kelebihan produk Shaklee? Saya merupakan salah seorang Shaklee Independent Distributor yang sah. ID saya 868991. Terdapat pelbagai opsyen cara untuk anda order produk Shaklee pilihan anda. Anda boleh sms, whats app, email dan PM saya di FB. Mudah saja. Jangan lupa LIKE PAGE MY Health Venture di FB untuk…
Read more

1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..