9 Sebab Anda Mesti Join Bisnes Shaklee Dengan Team Kami

Created with Sketch.

9 Sebab Anda Mesti Join Bisnes Shaklee Dengan Team Kami

Jom Cari Pendapatan Tambahan Dengan Team Saya. Ni antara sebabnya:

1. Support group yang mantop

Bermula dari support upline, super upline, super duper upline semua sangat membantu untuk sama2 grow up bisnes. 


2. Tak ada background sains atau kesihatan, takpe. 

Dengan Shaklee boleh belajar semua ni jika anda sediakan mental dan fizikal. 

3. Boleh pilih nak buat bisnes major mode offline atau online. 

4. If online, group kami akan fokus mengajar strategi tsunami online seperti marketing FB, blog dan instagram.


5. Prefer offline? 

Jangan risau. Kami akan ajar anda kaedah mendekati customer secara offline, buat demo produk yang simple, mampu meyakinkan prospek dan dia tak agak2 untuk close-deal. Best kan?
6. Anda bebas rapat dan belajar sebanyak mana pun ilmu dari 6 keturunan upline diatas susur galur anda. 

Seriously mereka ni sangat berpengetahuan luas baik dari ilmu produk, marketing, motivasi dan kerohanian.
Team Supoort Group Bisnes Yang Saya Sayang Lillahitaala
7. Jika anda mencari sesuatu cabaran yang baru atau mahu mengubah diri ke arah yang lebih baik, bisnes Shaklee ni antara salah satu caranya. 
Setiap hari belajar ilmu baru, dapat kawan baru, cabaran baru, pendekatan kerohanian yang semakin hari membawa kita dekat kepada BOS segala bisnes. Tak payah nak bodek2. 
8. Last but not least, tiada pilih kasih. 

Anda berusaha anda dapat. Anda design berapa income tambahan yang diperlukan, kami bantu anda merangka cara mahu mencapainya. Ala-ala mentoring macam tu. 
9. Tak payah buat loan nak beli stok di awal-awal penglibatan. 
Hanya daftar keahlian sebanyak RM69 sahaja. Atau bulan ni bokeh beli 2 botol Vivix terus dapat keahlian PERCUMA. Bestkan?
Uniknya bisnes Shaklee ni sangat mementingkan ukhwah. Upline berbeza, side line berbeza, makcik, nenek semua boleh bersatu dengan networking yang hebat! 
Kalau nak jeles atau dengki pun, sebab yang positif sangat. Sebab nak rasai kehebatan orang tu. 
Mana tahu satu hari nanti bisnes ni menjadi pendapatan utama kan? Dengan Shaklee, segalanya mungkin.
Mahu join team bisnes kami? Hubungi saya segera. Jangan tangguhkan perjalanan kejayaan anda bersama Shaklee. Fast Action Fast Result!
Your Trusted SID 

ID 868991

Riza Afzan Asri

SMS/Whatsapp 012-4637064 

Email: rizaafzan@gmail.com

COD: Taiping dan kawasan sekitar Pos: Seluruh Malaysia

~Happy to share, pleasure to help~

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
1
×
WhatsApp Kami untuk maklumat lanjut. Kami sedia membantu anda..